Kings of Archery er det største stevnet i løpet av innendørssesongen i Nederland med over 300 deltagere.
10 norske skyttere har på eget initiativ tatt turen til byen Weert siste helgen i november for å konkurrere mot de beste skytterne i Europa.

De som stiller er: Njål Åmås, Oddmund Tjentland og Line B Ridderstrøm fra Klepp BS, Sunniva Lislevand fra Sandefjord BS, Silje Røe fra Grenland BS, Trym Isnes og Thomas Rasmussen fra Tønsberg & Omegn BS, Ole Petter Willassen og Lisa C Michaelsen fra Askim BK og Eivind Lie fra Sportsklubben Vidar.
I tillegg til disse ti skytterne deltar også Kristin Davies, Ås BS, hun bor nå i Nederland og passer på å få med seg dette stevnet.
Det skytes 60 piler innledende på lørdag og 30 piler til på søndag før de 8 beste møtes til en knockout-runde der den dårligste går ut etter hver serie. Dersom flere enn 8 har 900 poeng etter innledende runde vil alle få bli med inn i finaleskytinga.

Det går også en tilleggskonkurranse for de som har en pil de ønsker å kvitte seg med. Den heter Nerves of Steel og her skytes det på et hull i en stålplate som skiftes ut etter hver runde fra en diameter på 12 cm ned til 2 cm (dersom noen er igjen). Du må bruke samme pilen, så dersom den blir skadet når du skyter gjennom hullet er du ute av konkurransen.
Det vil også være mulighet for å delta på seminar og høre noen visdomsord fra treneren Georg Ryals IV eller proffene Dave Cousins og Paul Telford er det også mulig dersom det passer med hvilken pulje den enkelte deltar på.

Vi ønsker de norske skytterne lykke til med skytinga i helgen.