ianseo webJfr. vedtak på tinget 2016 og forbundsstyrets fortolkning av dette av 27. oktober 2016 skal alle resultater fra approberte stevner f.o.m. 21. oktober 2017 lastes opp i terminlistene i form av Ianseo-eksportfil. Slik får skytterne sine resultater knyttet til sin profil i skytterdatabasen og resultatlister blir produsert på et standardisert format.

Alle klubber som skal arrangere stevner innendørssesongen 2017-2018 må derfor tilegne seg nødvendig kompetanse og utstyr for å registrere og laste opp resultater på en måte som tilfredsstiller tingvedtaket. Det er også viktig at skyttere registreres i skytterdatabasen og får et skytternummer, og at dette brukes ved stevnepåmelding for at skyttere skal få sine resultater registrert på sin skytterprofil, og i tillegg er det av stor viktighet for fremtidig statistikkføring.

NBF har satt sammen et kursopplegg og en ressursgruppe for å kunne avholde disse kursene og bistå klubber som trenger hjelp.

Kursopplegget består av følgende moduler:

Modul 1 – Skytterdatabase / Terminliste
Modul 2 – Installasjon
Modul 3 – Oppsett av stevne uten finaler
Modul 4 – Påmeldinger
Modul 5 – Startliste og scorekort
Modul 6 – Legge inn resultater
Modul 7 – Legge ut resultater på terminlisten
Modul 8 – Oppsett av stevne med finaler
Modul 9 – Arrangere finalerunder
Modul 10 – Ianseo i nettverk
Modul 11 – Bruk av prosjektor
Modul 12 – Ianseo ScoreKeeper Lite
Modul 13 – Send til Ianseo

Slides for kursmodulene er gjort tilgjengelige for nedlasting fra NBFs hjemmesider for de klubber som ønsker seg materiale for egenstudier. Disse kan lastes ned fra http://bueskyting.no/index.php/dokumenter/nedlastninger/ianseo/kursmoduler

Ressursgruppa for Ianseo består av:

● Jon-Arne Storelv
● Dag Olav Prestegarden
● Ole-Kristian Olufsen
● Jon Henning Width
● Rune Edvardsen
● Egil Kristian Sæterlid
● Jo Anders Voie
● Roar Jystad

Medlemmene i ressursgruppa kan benyttes som kursholdere for klubber/kretser med en timesats på 400 kr/time + nødvendig reise, kost og losji.

Det har også blitt opprettet et kontaktpunkt for henvendelser ifm. Ianseo som kan benyttes for tekniske spørsmål: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vedlegg:
FilStørrelseSist endret
Last ned denne filen (Infobrev Ianseo.doc)Infobrev Ianseo.doc379 kB22. des 2016