Vi er inne i et nytt spennende idrettsår. Som dere sikkert alle er klar over har Skiforbundet jobbet intenst med en dopingsak den siste perioden. Samtidig har det foregått intenst arbeid i Norges Idrettsforbund og Antidoping Norge.

Sportsutvalget i Norges Bueskytterforbund har allerede fattet vedtak om at alle utøvere som skal representere Norge internasjonalt må ta kurset Ren Utøver som er et e-læringsprogram. Kurset må være bestått og dokumentasjon sendt inn til NBF ved Jan Roger Skyttesæter, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., før utreise på representasjonsoppdrag. Kurset finner dere på e-postadressen http://www.renutover.no/. Her er det god kunnskap å ta med seg for oss alle. Jeg vil bl.a. anbefale ledere i alle landets klubber å ta dette kurset.

For alle dere som må påregne representasjonsoppdrag må kurset være gjennomført og dokumentasjon oversendt Jan Roger Skytteseter innen 01.03.2017.

NB! Kravet gjelder alle representasjonsoppgaver for NBF hvor forbundets landslagstøy benyttes.
Det gjelder derfor ikke for deltagere som skal på NUM, men det er selvfølgelig positivt om disse deltagerne også tar kurset.