Neste Generasjon kommer til NM på Vigra

Vi har gjennom Særforbundsalliansen vært så heldig å få en samarbeidsavtale med Neste Generasjon, som nå kommer til NM på Vigra for å lage en reportasje fra Norgesmesterskapet.

neste generasjon

Les mer …

Avtale med Norske Vandrerhjem 2013

novaMange Norske Vandrerhjem er et naturlig valg for mye av idretts Norge, men vi ønsker oss flere gjester og medlemmer.

Avtalen gir gratis medlemskap i Norske Vandrerhjem for alle medlemmer i 2013 (i 1 år fra inngåelses dato). Et medlemskap gir rabatter på alle våre vandrerhjem i Norge www.hihostels.no og resten av verden www.hihostels.com

Klikk her for gratis medlemskap

Les mer …

Sportslotteriet

sportslotterietSportslotteriet er en av våre samarbeidspartnere i Særforbundsalliansen (den særforbundsgruppen som samarbeider om mulige sponsorinntekter) og Sportslotteriets tjenester kan innbringe en del kroner til våre bueskytterklubber og eventuelt også til de idrettslag som en bueskyttergruppe måtte tilhøre.

Les mer …

First Hotels

Særforbundsalliansen – samarbeidet mellom 15 særforbund – har inngått en ny hotellavtale, denne gangen med First Hotels. First Hotels samarbeider med Thon Hotels og tar i første rekke sikte på å gi et fint tilbud ved hoteller i Sverige og Danmark, slik at hotellkonseptet tilstreber å gi en enda bredere basis.

Les mer …

Thon Hotels Prisskjema 2010

Thon Hotels kommer her med et forenklet prisopplegg for 2010 for sine hoteller i weekenden, som jo er det som er mest aktuelt for våre medlemmer.  Disse prisene er nå standardisert for alle hotelltypene og er maksimalpriser.  Det vil si at det kan oppnås rimeligere priser i visse perioder, slik at det kan være gunstig å sjekke ut dette ved hver anledning.

Husk å oppgi vår kode:  FFABUE    -     Det er viktig at ”våre” overnattinger blir registrert.

 

Det er også mulig å gå inn via vår nettside, der du kommer rett til et bestillingsskjema hvor vår nettkode er lagt inn.

Les mer …