Norges Bueskytterforbund har gode samarbeidspartnere i næringslivet og idretten, slik at medlemmene skal kunne nyte godt av det. Les mer om samarbeidspartnerne og avtalene vi har gjort med dem.

 

Thon Hotels gir klubber og medlemmer i Bueskytterforbundet gunstige priser på overnatting i hele Norge.

Mange av Bueskytterforbundets arrangementer skjer på Thon Hotels.

Klikk på Thon-logoen og du kommer til Thon Hotels hjemmeside.

Du er nå automatisk pålogget med Bueskytterforbundets prisfordeler. Søk på sted, dato og antall personer. Du vil da få opplyst de billigste tilbudene og prisalternativene.

Husk, det er kun via denne linken fra vår hjemmeside du får rabattene! Ved telefonbestilling bruk rabattkode FFABUE.

Thon Hotels støtter idretten og har hotellrom oppdelt i 3 konsepter fordelt over hele landet: Budget - smart, enkel og rimelig. City - sentral og komfortabelt. Conference - Profesjonelle konferensehoteller.

NT knapp 180x140 Norsk Tipping er idrettens generalsponsor. Overskuddet fra selskapets spill (spillemidlene) fordeles likt mellom norsk idrett og kultur.

En unik mulighet for klubben din til å tjene gode penger

med minimal innsats.

Bueskytterforbundet har sammen med de andre 13 særforbund i Flerforbundsavtalen (FFA) inngått en langsiktet avtale med Sportslotteriet.

Sportslotteriets grunnidé er å tilby klubber i de 14 særforbund, som er en del av FFA, inntektsbringende aktivitet med minimal arbeidsinnsats.

Fotball-lotteriet, som er arrangert av Norges Fotballforbund siden 1994, har vært en stor suksess for mange fotballklubber rundt i landet.

Sportslotteriet er bygget på samme konsept og har gode betingelser på lik linje med Fotball-lotteriet.

Mange klubber innenfor FFA har idag egne lotterier arrangert av samme firma som tilbys av Sportslotteriet. Disse klubbene vil med fordel kunne ”bytte over” til FFA sitt Sportslotteri - bedre betingelser og større gevinster!

Flere og flere klubber ser store inntekter i salg av skrapelodd og julekalendere. Sportslotteriet gir klubben din den gode muligheten til å få inn disse inntektene til klubben.

Vi anbefaler at dere går nøye gjennom vedlagte brosjyre og ser på de mulighetene Sportslotteriet tilbyr deg og din klubb.

Eventuelle spørsmål – ta ikke kontakt med forbundet, men direkte til Sportslotteriet – Telefon 69 27 58 72/ Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / Web: www.sportslotteriet.no

Sportslotteriet
Et komplett tilbud med full organisering – ingen risiko for klubben

Sportslotteriet arrangeres av Norges Badmintonforbund, Norges Bandyforbund, Norges Basketballforbund, Norges Biljardforbund, Norges Bokseforbund, Norges Bordtennisforbund, Norges Bowlingforbund, Norges Bueskytterforbund, Norges Danseforbund, Norges Fekteforbund, Norges Gymnastikk- og Turnforbund, Norges Klatreforbund, Norges Skytterforbund og NorgesVannski- og wakeboardforbund.

Særforbundsalliansen – samarbeidet mellom 15 særforbund – har inngått en ny hotellavtale, denne gangen med First Hotels. First Hotels samarbeider med Thon Hotels og tar i første rekke sikte på å gi et fint tilbud ved hoteller i Sverige og Danmark, slik at hotellkonseptet tilstreber å gi en enda bredere basis.

Vi oppfordrer våre medlemmer til å benytte Thon Hotels og First Hotels der dette er praktisk mulig.

Ved bestilling ved First Hotels må man benytte følgende kode: FHSBUE.

 

merfrukt


MER-kampanjen gir klubben gratis "verktøykasse" til bruk for å selge frukt på idrettsarrangement. Gjennom MER-avtalen kan din klubb for tilsendt en gratispakke til en verdig av kr 900,-. Les mer om Mer-avtalen her.

pretech Leverandør av maskiner og utstyr for motorovehaling, finbearbeiding og geometrisk måleteknikk samt buer og utstyr fra Merling Bows i England og piler fra Carbon Impact i USA – oppfinneren av carbonpiler..


Er du vår nye samarbeidspartner i FFA - Flerforbundsavtalen?

FFA tilbyr et lojalt og seriøst samarbeid på flere nivåer og i ulike prisklasser. Hele 15 særforbund, 219.457 medlemmer i 2.344 klubber gjør FFA til det "2. største idrettsforbund i Norge" - med eget sportsmagasin på TV2 Zebra.

Stor profileringsplattform med bla. TV-plakater, 16 velbesøkte hjemmesider, logo på klær, sponsornavn på turneringer m.m., 20-tals av landslag og kjente profiler står til disposisjon og mye mer sikrer dere bra synlighet og en svært god og helt unik profilering. Bli med på et team av store og små vinnere og støtt samtidig hele 15 særforbund innenfor idrettsnorge i et samlet veletablert, anerkjent og grundig kartlagt samarbeidsorgan.

Styringsgruppen og innleid konsulentfirma (BMC) holder tak i de daglige gjøremål, vedlikeholder avtalene og utgjør den felles kontakt for alle forbund og samarbeidspartnere.

FFA har idag sentrale, små og store fornøyde samarbeidspartnere/sponsorer med gode referanser.

Med frafall av inntektene fra spillautomatene, ønsker FFA stadig flere spillere på teamet!

Ønsker du å vite mere om FFA? Ta kontakt til Jannick Trasborg - 90 95 16 20 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.