Vi gjennomfører i 2014 den første Trener 2 utdannelsen etter Norges Idrettsforbunds rammeverk for trenerutdanning ”Trenerløypa”.

Trener 2 Bueskyting er andre nivå i trenerløypa for bueskyttertrenere. Fokus er, som på Trener 1, på deltakelse, men på dette nivå blir utvikling viktigere. Trener 2 bygger på kunnskaper og praksis fra Trener 1, men det tilkommer også nye moment. Trener 2 er for trenere som ønsker å utvikle seg selv og sine utøvere videre. Idrettsfaglig er treningsprosessen sentral på Trener 2. Trener 1 og Trener 2 dekker breddeidrettens basiskrav på klubbnivå. Trener 2 skal også gi grunnlag for høyere kurs i trenerløypa til Norges Bueskytterforbund.

Trener 2 kurset er et nyttig grunnlag for trenere og ledere som tilrettelegger bueskytteraktivitet for barn, ungdom og voksne skyttere i klubbene. Trenerrollen på nivå 2 skal sees på som en miljøskaper og en tilrettelegger for utøvere som ønsker å videreutvikle sine basisferdigheter innenfor bueskyting.

Trener 2 har et deltaker- og utviklingsfokus og trenere på dette nivået skal gjennom utdanningen gis en helhetlig forståelse av treningsprosessen og ivareta utøverens behov i et sosialt, spennende og trygt miljø.

Se vedlegg for invitasjon

Vedlegg:
FilStørrelseSist endret
Last ned denne filen (Invitasjon Trener 2 2014.pdf)Invitasjon Trener 2 2014129 kB02. apr 2014