De som satser på deltakelse i EM Skive for ungdom, VM Felt (sen. og jun.) og EM 3D i år, må gi beskjed til Forbundskontoret på epost senest 1. mai, adresse:

                                                     Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

De som evnt. ønsker å delta på egen finansiering (om de ikke blir tatt ut på NBF-kvoten og det fortsatt er mulighet for deltakelse) må gi tydelig beskjed om dette.

Gir du beskjed om satsing, er denne ”bindende” idet vi vil bestille flybilletter og hotell-rom m.v. i samme øyeblikket som uttak finner sted.

Mer om arrangementene:

A)

EM Skive for ungdom avholdes i Nykøbing, syd i Danmark i perioden 1-8. juli.   Deltakere her forutsettes også å delta i Nordisk Ungdomsmesterskap (se innbydelse på www.bueskyting.no) da reisen til sydlige Danmark vil skje direkte etter avslutningen av dette mesterskapet.

Når du melder om interesse, husk å oppgi alder og klasse.

Uttak skjer etter skjønn – 31/5. Det er budsjettert med 6 skyttere.

 

B)

VM Felt for både seniorer og juniorer avholdes i Val d’Isere i Frankrike i perioden 13-20. august. Uttak finner sted 30/6, det er budsjettert med 3 seniorer og 2 juniorer og følgende krav er fastsatt (Kravene gjelder for 48 mål, men kan halveres for skyting på 24 mål):

Comp. Herrer: 740  
Comp. Damer: 710

Rec. Herrer: 595
Rec. Damer: 540

Barebow Herrer: 495
Barebow Damer: 465.

Uttak av juniorer skjer etter skjønn.

 

C)

EM 3D avholdes i Velico Trojstvo i Kroatia i perioden 10-16. september. Uttak vil finne sted 31/7, det er budsjettert med 4 skyttere og følgende krav er fastsatt (Kravene gjelder for 40 mål, men kan halveres for skyting på 20 mål):

 

Langbue:         Damer 210 p. - Herrer 250 p.

Instinkt:          Damer 210 p. - Herrer 270 p.

Compound har også blitt gitt mulighet til å kvalifisere seg, se denne artikkelen.

Når du melder interesse, må du oppgi klasse.

NBF’s budsjettering er lagt opp til deltakelse i disse to klasser; om noen ønsker å delta på egenfinansiering i compound eller barebow, vil det bli vurdert på skjønn om deres resultater kvalifiserer.