EMG LOGOI tiden 1. – 11. oktober 2015 avholdes EMG i Nice, Frankrike.
Noen av oss har vært på slike arrangementer før, både EMG 2008 i Malmø, EMG 2011 i Lignano Sabbiodoro og WMG 2013 i Torino, og muligens også på andre WMG.

Uansett så er det en gruppe som skal til Nice nå i høst.

Hva er nå så EMG? Dette er et av de største, om ikke det største, sportsarrangement i Europa med 10.000 forventede påmeldte idrettsutøvere (WMG i Torino var på rundt 20.000) i 27 disipliner. Det som er spesielt for EMG og WMG er at der er en minimums aldersgrense og for bueskyting i Nice er denne 35 år, og merk, du må være fylt 35 år for å kunne delta.

Vi har forhåndsbestilt 15 dobbeltrom på et hotell midt i sentrum av Nice. http://www.hoteldeflore-nice.fr/

Hotellet er valgt ut i fra at det er sentrumsnært, har en skjermet bakhage hvor vi kan samles og har en grei pris, €108 pr døgn pr. dobbeltrom inklusiv frokost, lokal skatt kommer i tillegg

Hotellet ligger like ved teateret i Nice som er på Promenaden og har ikke så mye støy.

https://goo.gl/maps/qBNZV

Det er ca 25 minutter med buss til stadion i rush, som ligger ikke så langt rett nord for flyplassen.

https://goo.gl/maps/nvZx1

For oss som har vært på slike turer før så vet vi at dette er mye moro samtidig som vi konkurrerer knallhardt på linja. Altså en flott bueskytterferie med bading, soling og hyggelig samvær. Så her er det bare å slenge seg med og oppleve international skyting, og det er ikke ræl som står på linja, her finner du både ukjente og kjente personer med både nasjonale og europeiske mestermedaljer…tør du bryne deg? SELVSAGT tør du det.

Dersom du er interessert i dette så melder du deg på ved å følge denne lenken

http://emg-nice2015.fr/?lang=en klikk på SIGN IN..for å registrer deg.

Prisen er €160 pr deltaker og dekker velkomstsekk, offisiell T-shirt og den del andre ting. Etter at du har betalt får du tilgang til de skjemaene du trenger for å delta. I tillegg må du få en bekreftelse fra Forbundet, istedenfor lisens.

Tidligere har vi som har deltatt på EMG 2011 og WMG 2013 hatt lik skyteskjorte. Dette har tatt seg flott ut på linja. Det vil også denne gangen bli ordnet med en slik skjorte for de som vil ha, den kan prøves under NM da vi tar med flere tilsvarende skorter for dette formålet.

Dersom du er interessert i å bo sammen med mange flere andre nordmenn under lekene så vit at 7 dobbeltrom allerede er booket og at det er flere som heller mot deltakelse. Så her må du ikke være for langsom i avtrekket. Du melder din interesse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Mer informasjon finner du ved å bli deltaker i fb-gruppen https://www.facebook.com/groups/EMG.2015.Nice/

Gitt at hotellet ønsker en bekreftelse på de 15 rommene i slutten av april så vil vi formidle en samlet kontakt på de som melder sin interesse til deltakelse. Det vil være nødvendig med et depositum på 20% av din totale hotellkostnad som forfaller 1.juli d.å.

Vedlegg:
FilStørrelseSist endret
Last ned denne filen (Skal du delta i EMG 2015 i Nice.pdf)EMG 201545 kB09. feb 2015