worldarcherynorway

Ungdoms-VM skive, 19-25.08.19  Madrid, Spania

UK viser til tidligere publisering av sportsjef Ragnhild Nordmelan om at forbundet har satt av midler til maksimum 9 deltakere i ungdoms-VM, pluss evt. 3 ytterligere på annen finansiering. Det er videre normalt en kvote på 3 deltakere pr. klasse.

 

Da formell invitasjon fra arrangør fortsatt ikke foreligger, er det foreløpig forespeilet frist for uttak 1.mai. Dersom den formelle invitasjonen tillater det, vil vi kunne utvide den fristen noe utover våren.

 

Det er lagt opp til en rekke 720-runder innendørs hos Sandefjord, Stavanger og Yrjar de neste par månedene, i tillegg til 4 utestevner hos Klepp og European Grand Prix i Romania i april, og UK vil vurdere resultater på disse stevnene i uttak til ungdoms-VM. Det oppfordres således til at de som har meldt interesse for å kvalifisere seg, deltar på flere av 720-rundene innendørs denne vinteren.

 

Prosedyrer vedtatt på tinget for uttak av juniorer/kadetter til mesterskap vil legges til grunn for uttak:

 

«I disse kategorier spesifiseres det ikke krav for deltakelsen. Imidlertid vil UK kunne se på nivået fra tilsvarende mesterskap, for å ha et utgangspunkt for sin rangering. Uttak skjer imidlertid i større grad på skjønn og kan være et ledd i en planlagt utviklingsstrategi for respektive skytter(e).

 

Det vil også her være mulighet for å delta på egenfinansiering etter søknad som vurderes på fritt grunnlag av Sportsutvalget.»

 

UK gjør en helhetsvurdering av resultater, inkludert mulighet for å stille godt lag både pr. divisjon og mixed lag, samt skytternes prestasjoner i finaleskyting.

 

Vi kommer tilbake med oppdatert frist og informasjon så snart formell invitasjon fra arrangør foreligger.

 

Evt. Spørsmål kan rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.