Stafettpinnen er ved dette nr sendt til meg, da presidenten denne gang er ute og representerer både som dommer ved VM i Para i Tsjekkia og senere ved kongressen ifm VM i Korea.

Årets høydepunkt for de fleste skyttere er jo deltagelse i NM, og Sandefjord Bueskyttere sto som teknisk arrangør for skiveskyting for andre år på rad, og de hadde heller ikke i år værgudene med seg, men de gjennomførte dette (som vanlig) på en glimrende måte. En stor takk til alle som var med å arrangere.

Rekorddeltagelse er et godt tegn på at sporten vår utvikler seg i riktig retning.

Et annet eksempel på at vi er på vei… er at vi i 2009 har en rekordstor tropp skyttere som har representert Norge enten i form av matchings oppgaver eller mesterskap, og det er ekstra hyggelig at vi stiller lag i flere av våre divisjoner. Jeg er overbevist om at den erfaring man oppnår ved slik internasjonale oppgaver, vil gi den trygghet som er nødvendig for å prestere toppresultater på sikt.

Ønsker man å se verdens beste skyttere på nært hold, anbefaler jeg at flest mulig tar turen til København den 26 september, hvor World Cup finalen vil bli gjennomført i Nyhavn. Dette vil bli en fantastisk markedsføring for vår idrett. Kanskje vi allerede neste år kan klare å kvalifisere oss?! Da går finalen i Edinburgh.

Husk… når det gjelder å bli best, er det deg selv det kommer an på, og selv om vi hadde hatt verdens beste trenere eller støtteapparat, så hjelper det så lite hvis ikke du legger ned nødvendig arbeid til strukturert trening over tid.

Avslutningsvis vil jeg ønske IL Yrjar – bueskyttergruppa lykke til med sitt NM i jakt og felt 19-20 september og tvi, tvi til alle skyttere som deltar..

Sportslig hilsen
Jan R Skyttesæter