TILLITSMANNSKRISE

 

Ja, nå er vel ikke dette et nytt begrep innen frivillige organisasjoner, idretten slett ikke unntatt.

Og fattigmanns trøst: Det står ikke så bra til i andre idretter, heller.

Nå fikk riktignok NBF ”en på trynet” i og med at vår president var nødt til å ”kaste inn håndkleet” som det heter i sportsverdenen (uttrykket er fra boksing, når det ikke står så bra til).

Vigdis hadde en evne til å holde hodet kaldt når det var som varmest, og hun holdt styr på skuta med sin høye arbeidsinnsats.

Men hvordan står det til i klubbene våre?  Dette er et betimelig spørsmål, fordi alle statistikker tyder på lavere aktivitet enn tidligere, som også har medvirket til at vi har fått lavere til-deling enn i fjor – et kutt på mer enn

kr. 100.000,- merkes, om ikke så brått.

Det er lite som tyder på at disse kronene hentes inn igjen i løpet av året, og det viktigste er selvsagt om vi kan komme på sporet” igjen.

I denne sammenhengen er det fremkommet en viss forventning vedr. innsatsen til vår nye aktivitetskoordinator. Men man bør helst ikke glemme at arbeidet må gjøres i klubbene, men kanskje på en bedre og ikke minst mer effektiv måte enn tidligere.

Det kan være mange stikkord å gi i denne sammenhengen, men å tilrettelegge for økt trivsel og rekruttering (i alle aldersgrupper) har alltid vært god terapi for en klubb.

Har dere tenkt på at å gjennomgå trenerutdanning er bra også for egen skyting?