GODT NYTT ÅR!

Noen synes kanskje det er i seneste laget med et slikt ønske når nesten en fjerde-del av året allerede er gått, men det føyer seg nok godt inn i det faktum at bladet har ”snublet” seg inn i 2012 – takket være en uvanlig lang sykehistorie hos generalsekretæren/redaktøren.

Du holder nå vårt første ”dobbeltnummer" i hånden, og dersom du føler deg ”lurt” av bare å få 9 blader i 2012, får vi se om vi kan kompensere litt i løpet av året med noen flere fargebilder.

 Uansett ble denne løsningen en dyd av nødvendighet, som det heter. Noen ganger må man bare kaste inn håndkleet for å låne et uttrykk fra boksesporten.

Den som imidlertid ikke snublet inn i 2012 – og som slett ikke kastet inn noe håndkle – det var Runa Grydeland som gikk hen og vant compoundjentenes VM i Las Vegas. Dette var jo skikkelig moro og mange gratulasjoner skal hun ha.

Det er jo å håpe at dette vil gi inspirasjon til våre andre ungdommer – både i og utenfor våre grupper; det går altså an!!!

Runa ble vår første verdensmester i individuell bueskyting i ”moderne tid”, så nå behøver vi ikke leve på vårt laggull fra 2001 alene.

Men det blir vel mer gull å bringe tilbake til Norge etter hvert? Kanskje det er guttas tur neste gang?

I enkelte sammenhenger arbeides det godt – og vi regner med at det kaster av seg gode resultater på sikt.