FRISK FORSIKRING

Frisk Forsikring har – som enkelte vil være kjent med – sagt opp sin avtale med norsk idrett.   Som forventet var selskapet ikke fornøyd med det de fikk ut av avtalen, slik at
dette ikke kom som en stor overraskelse. Vi er selvsagt glad for de ca. kr. 350.000,- som samarbeidet totalt ga vårt forbund – og da det viser seg at vi faktisk var et av de forbund som best fulgte opp fra idrettens side, kan vi bare takke for samarbeidet.

Frisk Forsikring var et konsept under SpareBank 1 Forsikring og Frisk Forsikring vil nå forsvinne som eget varemerke.   De som har tegnet en gunstig forsikring, vil fortsatt nyte godt av denne fram til hovedforfall, og man vil få info om vilkår og betingelser ved videre kundeforhold til SpareBank 1 Forsikring – som for øvrig har kommet godt ut i kundeundersøkelser.

NORSK REPRESENTASJON I OL OG PARALYMPICS I LONDON

Denne gangen tenker vi ikke på utøvere, bare konstaterer at vi foreløpig har erobret en kvoteplass i begge arrangementer.

Faktisk så er vi ganske "tungt" inne også i andre forbindelser;

Vår leder av NBF's Lovkomite, Eva C. Thesen,  er en av de to tekniske delegatene til bueskytterarrangementet på Lords ærverdige cricketgrunn ved OL, mens gen.sek. Morten B. Wilmann er oppnevnt som medlem av Juryen ved det samme arrangementet.

I tillegg er sistnevnte også hoveddommer ved Paralympics som avvikles litt syd for London sentrum, i Woolwich (Greenwich) for dem som er lokalkjent, der for øvrig skyteøvelsene i OL skal foregå.

Men i Paralympics har "vi" faktisk en dommer til, idet Davood Nematinia også tilhører dommergruppen.   Internasjonalt er imidlertid Davood en dommer fra Iran ......

TRENERSEMINAR I REGI AV OLYMPIATOPPEN

Det er et åpent seminar på Norges Idrettshøgskole knyttet til temaet "Utvikling fra ung utøver til etablert toppidrettsutøver" torsdag den 26. april, med tidsramme 09.00-15.00.

Seminaret er gratis.

Program , samt påmeldingsinformasjon, finner man på www.olympiatoppen.no.

TINGET

Ved
påmeldingsfristens utløp er det påmeldt 30 klubber til årets Ting – kanskje litt i færreste laget....?   Tinget er vårt viktigste forum og deltakelse burde være et "must".