Som leder i foreldregruppa i Stoksund ble jeg oppfordret til å sende inn noen ord i Buestikka. Lite som kommer direkte fra klubbene. Benytter da anledningen å skryte av våre unge, som også er med å leder treninger m.m. De er også blitt utfordret til å lage sang, om denne blir klar til NM vites ikke, men det spørs. Uansett, dette er en kjempegjeng å jobbe med. Så til treningsuka:

Mandager skytes Face2Face. Regneark på data er lagd, navn settes i tabell og da kommer motstander/skivenr etc. opp og da kan scorekort skrives ut. 1 skytter møter i løpet av runder 5 forskjellige skyttere på 5 forskjellige skiver, kadett kan møte junior/senior etc. Etter jul har foreldregruppa også ordnet med mat, slik at skytterne får kveldsmat servert denne kvelden.

Alles poengsummer blir deretter satt inn i tabell slik at hver enkelt kan sammenligne denne kvelden opp i mot tidligere kvelder.

Onsdag trener 10-åringene og minijr. Ei økt før de eldste skyter. Denne kvelden prioriteres korthold, teknikk etc.

Foruten de 2 faste treningsøktene med bue hver uke, har kadettene og juniorene også møtt opp til en fysisk treningsøkt i vinter. Det er Marit, Ida og Mia som er initiativtakere og det er også de som leder de 1,5t lange øktene. Rundt 90 % oppmøte viser at dette er et populært tiltak, ikke bare fysisk og ikke minst sosialt

Oppvarming, basistrening, styrke, diverse ballspill og uttøyning står på programmet

Dette er noe som jentene skal ha meget ros av. De har øvelsene klar, de er dyktige til å vise og de får dem gjennomført. Kjempebra..