i@nseoserver

IIS LogoÅlesund Data AS i@nseo server (heretter kalt ianseoserver) gjør det enkelt for flere personer å jobbe mot resultatservice-databasen samtidig.
Serveren tar seg også av styring av prosjektor og en eventuell felles skriver, samt deling av internett hvis internett er tilgjengelig.

Les mer …

Terminliste – Skytterdatabase

NBF logoI forkant av årets innendørssesong startet vi med en ny Terminliste og Skytterdatabase hvor ansvaret er overført til klubbene til å følge opp skytterdatabasen og søke om nye stevner, laste opp invitasjoner og resultatlister.

Les mer …

Ny Terminliste og skytterdatabasen

NBF LogoForbundet lanserer nå en ny Terminliste/Resultatliste. Det innebære noe få enkle endringer i rutinen for å søke om stevner. Og klubbene kan selv laste opp resultatene rett etter at stevnet er ferdig. Klubbene får også ansvaret å holde Skytterdatabasen oppdatert.

Terminlisten finner du på menyen «Stevner» eller her

Les mer …

Ianseo Scorekeeper Lite

IsklANSEO Scorekeeper Lite er en app for registrering av poeng integrert med programvaren Ianseo. Med denne appen kan du utvid din konkurranse til å inkludere resultater i sanntid etter hvert som poengene blir registrert ved hjelp av trådløs kommunikasjon. Appen har direkte kontakt med Ianseo programvaren på en PC for å lagre og hente score.

 Ianseo Scorekeeper Lite er tilpasset bruke for innendørs, utendørs, felt og 3D skyting.

Les mer …

IANSEO oppdatert

ianseo webResultatprogrammet IANSEO tar nå hensyn til 10-årsklassen og skriver nå kun ut navnene på resultatlisten i alfabetisk rekkefølge.

Les mer …