hitbookDenne helgen, under Nordisk Ungdomsmesterskap, vil en ny mobil basert scoringsystem bli bruker sammen med de papirbaserte scorekortene. Det kalles HitBook og er tilpasset iPhone og Android mobiltelefoner. Det er et gratis program som kan lastes ned fra AppStore eller Google Play.

Appen fungerer som din scoringsdatamaskin og en skytter på hvert matte vil bruke det. Poengene sendes til vår server på en lokal WiFi. Så det brukes ikke dataroaming. Ved å gjøre dette vil vi ha full tilgang til alle poengsummen «live» under hele konkurransen.

Arrangøren av NUM ønsker å spre denne informasjonen til alle deltagere og ber alle deltagere om å laste ned og installere HitBook før helgen. For å bruke HitBook må man registrere en brukerkonto på www.hitbook.se som selvfølgelig er gratis. Når dette er gjort er det bare å prøve ut HitBook ved å teste konkurransen " Try HitBook ". Husk å kjøre hele konkurransen, inkludert signering.

Vi som har laget HitBook vil informere mer om dette under lagledermøtet på fredagen. Det ville være veldig bra og morsomt hvis vi får en konkurranse der alla kan følge konkurransen «live».

Har du spørsmål, store eller små, kan du gjerne kontakte oss!

En kort innføring i hvordan du bruker HitBooks kan lastes ned fra:
http://www.hitbook.se/how-to-en.pdf

AppStore:
http://itunes.apple.com/us/app/hitbook/id521487556?mt=8
Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.HitBook

Beste hilsen,
Erik Larsson (HitBook team)
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
+46 (0) 708 827 927