NBF LogoForbundet lanserer nå en ny Terminliste/Resultatliste. Det innebære noe få enkle endringer i rutinen for å søke om stevner. Og klubbene kan selv laste opp resultatene rett etter at stevnet er ferdig. Klubbene får også ansvaret å holde Skytterdatabasen oppdatert.

Terminlisten finner du på menyen «Stevner» eller her

IANSEO har utviklet en ny Terminliste/Resultatliste, hvor resultatlisten er sterkt knyttet til Resultatprogrammet IANSEO.
Vi er på vei til en online resultatdatabase, men noe jobb gjenstår for den delen er ferdig.

Det er laget veiledninger som skal gjøre overgangen så enkel som mulig og det er egne veiledninger om hvordan komme i gang og hvordan bruke systemet.
Det er også bare å spørre om hjelp Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dette er endringene i forbindelse med ny Terminliste:

  • Søknad om stevner skal nå gjøres rett i terminlisten. Klubbene legger selv inn ønske om stevner og systemet sender automatisk en e-post til Forbundet om ny søknad. Klubbene får også automatisk svar fra systemet når Forbundet har behandlet søknaden.
  • Klubbene kan skrive invitasjonen rett i Terminlisten eller de kan selv laste opp en invitasjon direkte i Terminlisten.
  • Klubbene kan selv laste opp resultatlisten rett i Terminlisten. Brukes IANSEO på stevnet er det enkelt å laste opp resultatene. Man kan også laste opp resultatlister laget i andre programmer, men de må lagres som PDF-fil før opplasting.
    Dette endrer ikke klubbenes ansvar til å sende inn resultatlisten og stevne og dommerrapport til Forbundet som tidligere. (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Klubben får ansvar for skytterdatabasen.

  • Klubbene kan nå selv legge til nye skyttere eller sette skyttere som ikke aktiv lengre
  • Korrigere feil
  • Flytte skyttere til ny klubb
  • Gi rettigheter til klubbens egne skytter så de kan oppdatere kontaktinformasjon

I tillegg til Terminlisten og skytterdatabasen er det også oversikt over alle klubbene i landet. I klubbdetaljene kan man se alle kubbens aktive registrerte skyttere. Det er oversikt over alle dommere.

Veiledninger

Det er et ønske at alle bruker IANSEO på stevnene og laster opp resultatene fra IANSEO. Det gir «riktige» resultatlister og når Resultatdatabasen kommer så er det kun resultater fra IANSO som vil bli lagt inn i databasen.