WAHjemmeside Det er store utfordringer for idretten med alle tiltakene som måtte iverksettes.

Bueskyting var en av de idretter som fikk lov til å begynne å trene med våre tilpassede koronaregler hvor antall skyttere ikke var mere enn 5 personer og at treningene ikke var organisert.

Alle konkurranseaktiviteter er stoppet frem til 15 juni, men her må vi følge myndighetenes og Norges Idrettsforbunds restriksjoner, om det blir åpning før 15 juni -eller om disse datoene vil bli forlenget.

Vi har som målsetting at våre Norgesmesterskap vil bli arrangert som planlagt og invitasjoner vil bli sendt ut på vanlig måte.

  •      Skive NM i Sandefjord 21-23 august
  •      3D NM i Kvinnherad 29-30 august
  •      Felt NM i Sørmarka 5-6 september
  •      NM innendørs i Tønsberg 28-29 november (flyttet fra 14-15 mars)

Internasjonalt så ønsker World Archery at noen av de mesterskap eller World Cup som er kansellert, blir satt opp på nye datoer og vi skal da få 2 måneders varsel.

Den store usikkerheten her er når det kan bli fri flyt over landegrensene uten at man må i karantene når man kommer hjem igjen.

Samordnet rapportering går som planlagt og alle klubber må ha levert denne før 30 april, og har dere spørsmål rundt rapporteringen så ta kontakt med Endre Vik Larsen på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil 99125103.

Ønsker hver og en av dere lykke til I disse utfordrende tider, men om det ikke er lov å ha organiserte treninger så er det lov å planlegge aktiviteter og fremtidige nybegynnerkurs, for jeg tror det er mange som har lyst til å prøve vår idrett utover.

Ta vare på hverandre og vær fremoverlente i deres planlegginger slik at vi er godt rustet når alle restriksjoner blir borte.

Vennlig hilsen

Jan R Skyttesæter

Generalsekretær

Dir nr +4721029785

Mobil +4791322280

Mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.