Elitegruppen

Under følger en oversikt over våre landslagsskyttere/Eliteutøvere

Anders Faugstad

Anders Faugstad er en ung mann på 18 år, som skyter compound for Klepp Bueskyttere. 

Han startet med bueskyting etter at han hadde sluttet med fotball i 2013. Han har prestert 1.plass i NM felt senior klasse, 1. plass innendørs junior, 5. plass EM skive junior, 5. plass EM felt junior og 1. plass under Nordisk Ungdomsmesterskap. 

Katrine Hillestad

Katrine Hillestad er en ung dame på 18 år, som skyter Recurve for Stavanger Bueskyttere. 

Individuelt har hun 75 rekorder hvor 32 av dem fremdeles står. 4 NM gull innendørs og utendørs og 1 NM gull i felt. Hun mottok blant annet kongepokalen under NM Inne 2017 i Lillestrøm. Og har personlig rekord på FITA runde med 1329 poeng. 

Hun kom også på 3 plass under verdenscupen i Nimes 2017.

katrinehillestad

Les mer …

Mads Haugseth

madshaugseth

Mads Haugseth er en ung mann på 22 år, som skyter compound for Yrjar IL Bueskyttere. 

Han startet sin bueskytterkarriere da han ble med sin storebror på trening i 2000. Siden den gang har Mads skutt med bue og deltatt i mange mesterskap. Han har blant annet kommet på 9 plass under VM innendørs og to 2.plasser under European Grand Prix. 

Morten Johannessen

mortenjohannessen

Morten Johannessen er en mann på 38 år, som skyter compound for Fredrikstad Bueskyttere. Han startet med bueskyting da han fant ut at ballspill var noe særlig. Han begynte som recurveskytter i 1994 men i 2008 gikk han over til compound.

Han var i 2016 med til Rio under Paralympics.

Paul Andre Hagen

paulandrehagenPaul Andre Hagen er en ung mann på 25 år, som skyter recurve for Sandefjord Bueskyttere. 

Paul Andre startet med bueskyting etter at han tilfeldig kom borti det i en hoppbakke i Elverum. Siden den gang har han satset stort, og har oppnådd mye. Verdt å nevne er at han prestert en 17. plass under VM skive for seniorer. Rekorden hans på en FITA runde er 1311 poeng, og ikke minst er det verdt å nevne rekorden hans på 30 pils stevne innendørs som er på 299 poeng.

Ikke nok med det, så har Paul Andre skutt verdensrekord på innendørs 25 meter stevne i juniorklassen som lyder på 587 poeng. Og rekorden står fremdeles uslått siden 2012.

Runa Grydeland

runagrydeland

Runa er en ung dame på 23 år, som skyter compound for IL Yrjar Bueskyttere. Hun er vokst opp i en bueskytterfamilie, hvor foreldrene var med i stiftingen av Roan Pistolklubb Bueskyttergruppe. 

Runa har mange prestasjoner som blant annet 1 plass under VM innendørs i Las Vegas 2012. Europamester og Europarekord. Hun har også vunnet 14 NM gull og har ikke mindre enn 103 norske rekorder.

Sander Berner Figved

sanderfigved

Sander Berner Figved er en ung mann på 16 år, som skyter compound bue for Klepp Bueskyttere. 

Sander har drevet med bueskyting siden 2007, da han fikk en recurvebue av bestefaren sin til jul. I 2014 byttet han til compound og da begynte skytingen å begynne for alvor. I 2015 fikk han 3 individuelle gull og 1 gull i lag.

Han kan kalle seg Nordisk mester fra 2017. Han har 10 NM gull, persen er 719/720 poeng på 30 meter utendørs. Og har mottatt over 80 norske rekorder. 

"Jeg er veldig heldig som har blitt født inn i en bueskytterfamilie å har derfor mange personer som har hjulpet meg mye. Jeg er også takknemlig for klubben, sponsorer og andre personer som har hjulpet meg." - Sander Berner Figved

Sander Roth

Sander Roth er en ung mann på 18 år, som skyter recurve for Vigra IL Bueskyttergruppe. 

Sanderroth

Sander fikk spørsmål om å være med på et sommerkurs i 2012. Dette ga mersmak og han fortsatte å skyte. 

Han har bronse i lag i nordisk og individuelt kom han på fjerde plass. 

Sander er også utdannet Trener 1

Sander Thorbjørnsen Hasthi

sanderhasthi

Sander Thorbjørnsen Hashti er en ung mann på 19 år, som skyter Recurve for Sarpsborg Bueskyttere.

Sander startet sin karriere som bueskytter når han så Bård Nesteng konkurrere under OL i London 2012. 

Sander har ikke bare noen gullmedaljer fra NM eller NUM. Han har også en 4.plass fra innendørs Verdenscup i Nimes 2018.

Sunniva Lislevand

sunnivalislevand

Sunniva er en ung dame på 18 år, hun skyter compound for Sandefjord Bueskyttere. 

Bueskytterkarrieren til Sunniva startet med at hun ble med sin far på trening, etter det har Sunniva prestert godt og har blant annet kommet på 3 plass under verdenscupen i Nimes 2018 og finalist under Vegas 2018

Trym Isnes

trymisnes

Trym Isnes er en ung mann på 17 år, som skyter Compound for Tønsberg & Omegn Bueskyttere

Sommeren 2012 tok bestefaren han med seg på bueskytterbanen, og Trym fikk pilene til å sitte. Etter det har det gått oppover for Trym. Trym kom på 43 plass under junior VM i Rosario, Argentina i 2017. 

Underkategorier