WA Norway offisiell firkant uten bakgrunnTinget 2020RENT SÆRFORBUND LOGO
Scandic Oslo Airport 
25.-26. april 2020

Tinget 2020 forskyves

WAHjemmesideVårt Forbunds-ting som skulle bli avholdt i april endres til 2-4 oktober på samme sted.

Det er stor usikkerhet om det opprinnelige Tinget kunne gjennomføres pga koronaviruset, og ved å endre datoen nå er det lettere for dere å endre dato på de flyreiser som er bestilt.

Hvis det blir endringer på antall rom dere har bestilt, så gi beskjed på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tingpapirer - Tinget 2020

WAHjemmeside Tinget 2020 nærmer seg, og vedlagt finnes tingpapirene med alle forslag, regnskaper og rapporter. 

Nytt av i år er at disse dokumentene ikke vil bli sendt ut i trykket eksemplar til klubbene. Men det vil være et eksemplar av tingpapirene til hver tingdelegat ved ankomst.

 

Vi minner også om at fristen for påmelding til Tinget er 01. mars. Viktigste er å melde på det antall delegater og hotellrom dere ønsker, slik at hotellbestilling går iorden. Navneendringer kan gjøres frem til 1 april. 

 

 

Nytt i NBF's lov: Paragraf 15 pkt 6 som vil påvirke tinget 2020

WAHjemmeside NIF har vedtatt en ny lov som gjaldt fra 01.01.2020 for alle særforbund. I denne loven er det også kommet et nytt punkt under paragraf 15 som gjelder møterett, talerett, forslagsrett og stemmerett på særforbundstinget. 

 

§ 15 punkt 6. En person kan ikke samtidig inneha mer enn et av følgende verv i et særforbund: medlem av styret, valgkomité, kontrollutvalg, lovutvalg, revisor, utvalg som ilegger sanksjoner. Person med slikt verv kan ikke møte på særforbundstinget som representant for et annet organisasjonsledd.

 

Informasjon vedr. Tinget 2020

WAHjemmeside Vedlagt ligger informasjon vedr. innkvartering til Tinget 2020 og fullmaktsskjema. 

Fristen for å sende inn hotellbestilling er 1 mars 2020

Påminnelse vedr: Tinget 2020

WAHjemmeside Det nærmer seg første fristen til Tinget 2020 og administrasjonen minner om at fristen for innsending av forslag er 24. desember 2019. 

Les mer …

Flere artikler …