NM SKIVE 2023
BUESKYTING

11. - 13. August 2023
SØRUMSAND

NM SKIVE 2023
BUESKYTING

11. - 13. August 2023
SØRUMSAND

Sørumsand Idrettsforening Bueskyttere inviterer til komprimert NM Skive 12. og 13. august 2023!

For første gang i moderne tid arrangeres NM Skive over kun to dager. For å holde deltakernes kostnader nede, har vi kjøpt inn ekstra matter og bruker to hele fotballbaner til konkurransen.

Gode priser på hotellovernatting (Thon Arena Lillestrøm). Vi har opplegg for deg som har bobil, campingvogn eller telt. Billig innendørs overnatting tilbys i konkurransens nærområde.

Konkurransen arrangeres sentralt i Idrettsparken på Sørumsand, i kort gangavstand fra jernbanestasjonen. Vi planlegger ulike sidearrangementer, for å skape liv og røre rundt konkurransen. Det blir opplegg for små og store, og hele lokalsamfunnet bidrar til å skape en skikkelig folkefest rundt NM. Allerede nå kan vi avsløre at vi får besøk av buktaleren og magikeren Erik Mogeno. Vi kan også lokke med togtur med den smalsporede museumsbanen Tertitten, et ekte, 100 år gammelt dampdrevet tog.

Informasjon legges løpende ut på Facebook, bruk evt stevne@sifbue.no ved spørsmål. Påmelding innen 30. juni.

Påmeldingsskjema finner du her. 

Arctic Buesport er utstyrspartner for Skive-NM, og vi oppfordrer alle til å besøke deres salgstelt under NM, og også https://arcticbuesport.no/.


Informasjon til klubbene

Vedlagt e-posten er skjemaer for henholdsvis påmelding til konkurransen, og for overnatting i eller nær Idrettsparken hvor NM blir arrangert. Det er, i tillegg til campingmulighet for dem som foretrekker dette, mulighet for innendørs overnatting i klubbhus (og eventuelt idrettshall, om pågangen skulle bli stor.) Man må selv ha med det man trenger av madrass/feltseng og sengetøy. For både de som overnatter innendørs og de som camper, blir det tilgjengelig garderober med dusj og toaletter.

Skjema for overnatting.

Priser:

  • Deltakeravgift senior: kr 950,-
  • Deltakeravgift junior: kr 800,- (jr i sr-klasse betaler avgift for sr)
  • Laglederkort: kr 190,-
  • Enkel overnatting (inne/camping): kr 150,- pr person/natt

Hver klubb må altså sende to skjemaer, mailadresser står på hvert skjema. Deltakeravgift faktureres klubbene i forkant av NM, mens overnatting betales av den enkelte på Vipps ved ankomst.

De som foretrekker hotell, kan booke dette gjennom https://www.thonhotels.no/event/norges-bueskytterforbund/

Hotellet ligger i Lillestrøm, ca 20 minutters bil- eller togtur fra konkurransestedet. Merk at det normalt bare er timesavganger på toget i helgene, og sommerrutene er ikke klare ennå. Buss kan være et alternativ, eller man kan samle seg om maxitaxi. Jernbanestasjonene det er snakk om, er Lillestrøm (hotell) og Sørumsand (konkurransested). De som kommer med fly kan ta toget til Lillestrøm og gå til hotellet (300 m gange) eller bytte til annet tog til Sørumsand.

Vi ber om at skyttere og lagledere gjøres oppmerksomme på følgende:

Dersom skyttere IKKE samtykker i publisering av bilder tatt på arrangementet, må vedkommende sende e-post til stevne@sifbue.no med tittel "Reservasjon mot publisering". Bilder vil kunne bli publisert på klubbens sosiale medier, websider og lignende. Vi vil unngå publisering av bilder som viser nærbilder av personer som har reservert seg.


MERK:
Det vil under NM bli streamet slik at de av dere som ikke har anledning til å være tilstede, har mulighet til å se arrangementet online.

Følgende to lenker vil gjelde:
Lørdag 12. august: https://youtube.com/live/e6X_ZoKnGqI?feature=share

Søndag 13. august: https://youtube.com/live/KjtAclGNTf8?feature=share


Program kommer.

Nyheter