Barne- og ungdomsidrett

I Norges Bueskytterforbund forvaltes barne- og ungdomsidretten av Ungdomsutvalget. Utvalget består av seks medlemmer som alle brenner for å skape de beste forholdene for bueskyting for alle ungdommene i Norge. Utvalget arrangerer årlig en innendørs cup for ungdom (Juniorserien), ungdomssamling i november og står for det norske bidraget til nordisk mesterskap (NUM).


Som ung i norsk idrett har man mange muligheter til å engasjere seg. Dette være seg som utøver eller som trener, dommer eller tillitsvalgt. NIF og NBF tilbyr mange kurs til oss unge. Sjekk ut siden "muligheter" under for å lese mer om dette og temaet ung medbestemmelse.


Vi i ungdomsutvalget jobber som et talerør for ungdommens syn i forbundsstyret. Vi stiller spørsmålene om hva som skal være fremtiden av norsk bueskyting og får lov til å være med på å forme vår felles fremtid. 


Vi bistår i spørsmål som handler om ungdom, om din klubb eller du lurer på noe vedrørende ungdom, sjekk ut siden eller ta gjerne kontakt for en uformell samtale.  


Har du spørsmål, kommentarer m.fl.? Ta kontakt med oss på ungdomsutvalgetbue@gmail.com

Juniorserien
NUM
Ungdomssamling
Studentidrett
Ungdomshjørnet
Muligheter


Barneidrettsbestemmelsene og Retningslinjer for ungdomsidrett

Som alle andre særforbund tilknyttet Norges Idrettsforbund er også Norges Bueskytterforbund underlagt barneidrettsbestemmelsene og retningslinjene for ungdomsidrett. Disse er blitt spisset noe for bueskytteridretten og ligger nedlastbart under:


For å lese de generelle bestemmelsene om både barneidrettsbestemmelsene og retningslinjene for ungdomsidrett, sjekk linkene under:


For mer informasjon om temaet barne- og ungdomsidrett, se linkene under:Ungdomsutvalget

Odin Foss Sjøtun

Leder av Ungdomsutvalget
Tlf: +47 984 99 322

odin.sjotun@bueskyting.no

Enya Skamsar

Nestleder av Ungdomsutvalget
Tlf: +47 454 81 729

enya.skamsar@bueskyting.no

Sander Orset Strand

Medlem av Ungdomsutvalget
Tlf: +47 414 88 957

August Brian Hagen Fagerheim

Medlem av Ungdomsutvalget
Tlf:

Adele Storelv

Medlem av Ungdomsutvalget
Tlf: +47 957 74 709

Adrian Asker Rutledal

Varamedlem av Ungdomsutvalget
Tlf: