Ungdomssamling 

Hvert år arrangerer Ungdomsutvalget en ungdomssamling for ungdommer i aldersgruppen 13-20 år. Dette er en samling hvor ungdommene får litt faglig påfyll, får konkurrert mot hverandre og bli bedre kjent på tvers av klubb og krets/region. Hvert år samles vi rundt om i landet, hovedsakelig på Østlandet, for å kunne dele erfaringer og treffe nye venner.


Har du et tema du brenner for? Eller kanskje bare innspill til hva ungdomssamlingen kan handle om? Eller kanskje din klubb/region har lyst til å hjelpe oss med å arrangere?Visste du også at Ungdomsutvalget bistår i regionale ungdomssamlinger? Dette er initiativer fra kretsen om å samle ungdom, hvor ungdomsutvalget kan være med å støtte både økonomisk, men også med relevant innhold og/eller kunnskap til arrangering. Har din klubb/region lyst til å holde en regional samling? Ta kontakt på ungdomsutvalgetbue@gmail.com, så hjelper vi der vi kan.


Info om Ungdomssamling for NBF:

Ungdomsutvalet i Noregs Bogeskyttarforbund inviterer alle bogeskyttarar 13-20 år til ungdomssamling i Bergen helgen 3. november - 5. november 

Samlingen vil være Thon Hotel Bergen Airport og skytingen vil finne sted i Zinkenhopp Hallen.

Påmeldingsskjema: https://forms.office.com/e/XmE3A8qj6G

Påmeldingsfrist 17. september 


Her vil det komme informasjon fortløpende, så følg med


Invitasjon_2023.docx

Program Ungdomssamling 2023.docx

Nå er det endelig klart for ungdomssamling igjen. Vi i Ungdomsutvalget gleder oss veldig mye. Vedlagt her ligger invitasjonen og påmeldingsskjemaet til samlingen i Trondheim. Programmet er snart klart, og kommer ut så snart det er ferdig.

Send ferdig utfylte skjemaer til ungdomsutvalgetbue@gmail.com innen 01.10

Vi gleder oss til å møte alle ungdommene igjen