NUM24 tilbakemelding innsamling

Postet av Norges Bueskytterforbund den 17. Jul 2024

Hei alle sammen!

Nå har det gått litt tid etter NUM 2024 og vi håper at alle som deltok som enten lagleder eller skytter kan ta seg tid til å svare på denne undersøkelsen. https://forms.office.com/e/TGLx3pV6Um

Det tar 2 minutter å svare og responsen vil vi i Ungdomsutvalget ta med oss videre til kommende NUM :)
NUM 2024 ferdig

Postet av Norges Bueskytterforbund den 11. Jul 2024

Da er årets NUM i Odense ferdig og det lenge etterlengtede blogginnlegget er publisert!

I ungdomshjørnet ligger det ute 2 blogginlegg (inkludert reisebrevet) for NUM 2024. Vi håper dere alle leser bloggen og nyter bildene fra forrige uke :)

Her ligger bloggen :)

Vi er sykt stolte over ungdommene og ikke minst laglederne som gjorde dette til et flott arrangement for alle deltagene, vi er stolte av å kunne bistå en så flott gjeng og vi ser frem til årets ungdomssamling og NUM i Sverige neste år! <3
NUM 2024 ferdig O_O

Postet av Norges Bueskytterforbund den 11. Jul 2024

Ojoj, NUM 2024 i Odense er ferdig og dere lurer kanskje på hvor blogginnleggene ble av? #Krise i know.. >_<
Vi satte oss ned for å skrive et nytt blogginnlegg fredag kveld, men internettet forsvant :/ Vi hadde egt ikke noe energi igjen til å skrive, så kanskje det var a blessing in disguise. (shrug).


Noe av det vi glemte å nevne i forrige blogginnlegg (fordi noen skrev forrige innlegg med 6 timer søvn samlet over 3 dager) var at da Enya, August og Odin var innom Legobutikken i Danmark lagde de minifigurer av seg selv. Vi mener selv at de ser ganske kule ut :D

Alikevel klarte vi å holde noen bli-kjent leker til tross for de lange dagene. En kjent klassiker er ofc navnsirkelen og bestemor knute. Der hadde vi tre lag: sol, måne og stjerne. originalt i know ':) Gjett hvem som klarte å lure seg unna, Odin. Men neida, han fikk gjøre annet i stedet. Nemelig å ligge i det våte gresset og ta en tvunget velfortjent pause. (Det var på tide og den var ikke frivillig)

De resterende dagene i Odense gikk kjempefort. Været var stadig i endring, det gikk fra varme og sol til regn i bøtter og spann samt mye lyn og torden, brrr. Men det stoppet ikke oss! Selv om det ble noen pauser i skytingen, ble ikke humøret surt blant skytterne. Vi vil applaudere alle deltagerne fra Norge for at de er så flinke til å holde humøret oppe! Vi takker for et godt samhold og en god tid sammen med alle dere, og vi ser frem til å se dere igjen til høsten på Ungdomssamlingen samt NUM i Sverige neste år <3

Om det er noen som er nysgjerrige må resultatene ligger de på ianseo her :) Vi er så stolte over ungdommen vår!

1 Kommentar

NM 3D 7. og 8. september 2024.

Postet av Norges Bueskytterforbund den 11. Jul 2024

I vedlagte link er det invitasjon, oppdatert informasjon og påmeldingsskjema til NM 3D 2024. 

Vi gleder oss til å se dere der.


https://www.bueskyting.no/next/p/70538/nm-3d-2024---il-goma-bueskyting
Sportsutvalget informerer om uttaksregler for 3D 2024/2025

Postet av Norges Bueskytterforbund den 4. Jul 2024

Uttak 3D 2024/2025

Forbundet ønsker å presisere forskjellen mellom uttaksreglene for 3D mesterskap i 2024/2025.

 

For 2025 gjelder følgende:

Ved stevner over 2 dager hvor det brukes samme bane/løype gjelder kun resultatet fra første deltagende dag. Dette gjelder selv om det i banen blir byttet flere mål og evnt. endret retning.

Ved stevner over 2 dager hvor det benyttes 2 ulike/adskilte baner/løyper teller begge dagers resultater for uttak. Det presiseres at ingen mål fra dag 1 kan brukes.                            

Anfør dette i stevnerapporten slik at det kommer frem for registreringen.

 

For 2024 gjelder følgende:

For årets uttak til VM gjelder fortsatt tidligere vedtatte retningslinjer hvor resultatene fra begge dager slås sammen og snittet regnes ut deretter.

 Dette angår stevnene på Kongsvinger og Harøy.


Legger også ved link til kvalifiseringen for 2025 så langt.

www.bueskyting.no


 Sportsutvalget/UK