Bestill årets sommerferie nå!

Postet av Norges Bueskytterforbund den 1. Mar 2023

Bueskytterforbundets samarbeidspartner, Thon Hotels, tilbyr medlemmene i bueskytterklubbene 25% rabatt på opphold, og full fleksibilitet på bestillingen i sommer. 

Som en av Bueskytterforbundets samarbeidspartnere gir Thon Hotels Bueskytterforbundets klubber og deres medlemmer deres gunstige priser på overnatting på Thon Hotels i hele Norge. Mange av Bueskytterforbundets arrangementer skjer derfor på Thon Hotels, og vi anbefaler alltid opphold på disse hotellene ifm. stevner.

I likhet med idretten, er også reiselivet sterkt preget av pandemien. Nedstengningen har ført til stengte hoteller og permitteringer av ansatte. Selv om den gradvise gjenåpningen av samfunnet varierer med hvor man bor, gjør smittevernstiltakene og den pågående vaksineringen at vi nå kan skimte et lys i horisonten. 

Benytt anlegningen til å oppleve Norge
Uavhengig av vaksinasjonstakten, og utviklingen av vaksinepass vil det trolig komme færre utenlandske turister til Norge i sommer. Om du vurderer å ferie i Norge, benytt derfor anledningen til å få et godt tilbud og samtidig støtte vår gode samarbeidspartner Thon Hotels. 

Les mer og bestill via denne lenken