NM SKIVE 2024
BUESKYTING

9. - 11. August 2024
SØRUMSAND

NM SKIVE 2024
BUESKYTING

09. - 11. August 2024
SØRUMSAND

Sørumsand Idrettsforening Bueskyttere inviterer til NM Skive 9. til 11. august 2024!

Vi ønsker alle velkommen til Sørumsand denne helgen og gleder oss masse til å se dere alle igjen. Det vil i år gå over tre dager grunnet rehabilitering av kunstgressbanene og litt usikkerhet rundt tidspunktet disse blir ferdigstilt. 

Det vil bli teknisk kontroll kl.15.00 den 9. august med innledende skyting for alle klasser. 

Gode priser på hotellovernatting (Thon Arena Lillestrøm). Vi har opplegg for deg som har bobil, campingvogn eller telt. Billig innendørs overnatting tilbys i konkurransens nærområde.

Konkurransen arrangeres sentralt i Idrettsparken på Sørumsand, i kort gangavstand fra jernbanestasjonen. 

Informasjon legges løpende ut på Facebook, bruk eventuelt stevne@sifbue.no ved spørsmål. Påmelding innen 20. juni.

paameldingsskjema-nm-skive-2024-2.xlsx

Arctic Buesport er utstyrspartner for Skive-NM, og vi oppfordrer alle til å besøke deres salgstelt under NM, og også https://arcticbuesport.no/.


Informasjon til klubbene

Vedlagt e-posten er skjemaer for henholdsvis påmelding til konkurransen, og for overnatting i eller nær Idrettsparken hvor NM blir arrangert. Det er, i tillegg til campingmulighet for dem som foretrekker dette, mulighet for innendørs overnatting i klubbhus (og eventuelt idrettshall, om pågangen skulle bli stor.) Man må selv ha med det man trenger av madrass/feltseng og sengetøy. For både de som overnatter innendørs og de som camper, blir det tilgjengelig garderober med dusj og toaletter.


Priser:

  • Deltakeravgift senior: kr 1100,-
  • Deltakeravgift junior: kr 800,- (jr i sr-klasse betaler avgift for sr)
  • Laglederkort: kr 220,-
  • Enkel overnatting (inne/camping): kr 200,- pr person/natt

Hver klubb må altså sende to skjemaer, mailadresser står på hvert skjema. Deltakeravgift faktureres klubbene i forkant av NM, mens overnatting betales av den enkelte på Vipps ved ankomst.

De som foretrekker hotell, kan booke dette gjennom https://www.thonhotels.no/event/norges-bueskytterforbund/

Hotellet ligger i Lillestrøm, ca. 20 minutters bil- eller togtur fra konkurransestedet. Merk at det normalt bare er timesavganger på toget i helgene, og sommerrutene er ikke klare ennå. Buss kan være et alternativ, eller man kan samle seg om maxitaxi. Jernbanestasjonene det er snakk om, er Lillestrøm (hotell) og Sørumsand (konkurransested). De som kommer med fly kan ta toget til Lillestrøm og gå til hotellet (300 m gange) eller bytte til annet tog til Sørumsand.

Vi ber om at skyttere og lagledere gjøres oppmerksomme på følgende:

Dersom skyttere IKKE samtykker i publisering av bilder tatt på arrangementet, må vedkommende sende e-post til stevne@sifbue.no med tittel "Reservasjon mot publisering". Bilder vil kunne bli publisert på klubbens sosiale medier, websider og lignende. Vi vil unngå publisering av bilder som viser nærbilder av personer som har reservert seg.


MERK:
Det vil under NM bli streamet slik at de av dere som ikke har anledning til å være tilstede, har mulighet til å se arrangementet online.Nyheter