Samarbeidsavtale mellom NBF, Sport-X og Erreà Sport

Postet av Norges Bueskytterforbund den 4. Jun 2020

Norges Bueskytterforbund har inngått et samarbeid med den Italienske teamwear produsenten Erreà Sport og deres norske samarbeidspartner Sport-X på offisielt tøy til dommere og styre/administrasjon samt merchandise og supporterutstyr for NBF. 

Erreà Sport, som også er Offisiell Teknisk Leverandør til World Archery, leverer tøy i god kvalitet og selvfølgelig Italiensk design. Et stort pluss er det selvfølgelig også at alle tekstiler fra Erreà Sport er Oeko-Tex Standard 100 sertifisert.Det betyr at ingen av deres tekstiler inneholder irriterende, skadelige, allergi- eller kreftfremkallende stoffer.

Sport-X er en norsk gründerbedrift som holder til på Sofiemyr like syd for Oslo.  Herfra betjener de idrettsklubber i hele Norge med fokus på kvalitet, kundeservice og fleksibilitet. I tillegg til NBF har de bla også Norges Rugbyforbund på kundelisten, og de håndterer alt supporterutstyr og merchandise for både Oliver og Petter Solberg som de distribuerer til alle verdens hjørner.

-Vi er veldig fornøyde med å kunne ha et samarbeid med Sport-X og Errea. Mange medlemmer har savnet å kunne kjøpe forbunds merchandise, som capser og bagger. Dette gleder vi oss til å vise frem i en ny, egen merchandise butikksom Sport-X vil drifte for oss, sier Endre Vik Larsen, Utviklingsansvarlig i Norges Bueskytterforbund. 

-For oss i Sport-X er avtalen med Norges Bueskytterforbund veldig spennende, sier Klaus Wiik, salgs- og markedsansvarlig i Sport-X, og legger til; først og fremst er vi veldig stolte av å få dette oppdraget fra NBF og vi skal stå på for levere til forventningene. Noe av det mest spennende med denne jobben er å få komme tett på så mange ulike idretter. Nå gleder vi oss til å bedre kjent med landets bueskyttere og forhåpentligvis supplere mange av dem med kvalitetsutstyr fra Erreà.

Klubbavtale

Dette åpner også muligheter for bueskytterklubber til å få en egen klubbavtale med Sport-X. Når klubber inngår en avtale med Sport-X vil de få en medlemsrabatt på 25% på alle produkter fra Erreà Sport. Sport-X kan også levere alt med klubbenes logo, enten det er klubbtøy, drikkeflasker, thermokopper, paraplyer eller annet så kan Sport-X levere det meste på lave volumer.

-Bueskyting er en liten idrett i Norge, og for majoriteten av våre klubber er det vanskelig å kunne finne en leverandør som tilbyr god kvalitet og lavere pris på klubbtøy. Det er da ekstra stas å nå kunne hjelpe klubbene med dette, og vi håper at det slår godt an hos klubbene våre, sier Vik Larsen.

Sjekk ut den nye nettbutikken her