Jan Roger Skyttesæter tildelt NBF’s Hederstegn i Gull

Postet av Norges Bueskytterforbund den 1. Mar 2023

Ordenskanseliet sin begrunnelse:

I april 2008 ble Jan Roger Skyttesæter valgt som 1. visepresident og han tok over som president i mai 2011. Jan Roger ble deretter valgt som president på Tinget i 2012. Jan Roger Skyttesæter har vært President i Norges Bueskytterforbund fra 2011 – 2014.
 
Jan Roger Skyttesæter søkte i 2014 på stillingen som Bueskytterforbundets utviklingsansvarlig. Han har besøkt alle våre bueskytterklubber minst 1 gang og han har tilrettelagt med bistand til opprettelsen av over 20 nye klubber i det langstrakte landet vårt
 
Jan Roger Skyttesæter har vært NBFs Generalsekretær fra 2018.
Han har vært en frontfigur i forhold til digitaliseringen for alle særforbundene, hvor Bueskytterforbundet var første forbundet som var i gang på den digitale plattformen for dokumenthåndtering.
Alle på Idrettens Hus kjenner Jan Roger, og vet hvilken jobb han har gjort for Bueskytter-Norge, og fortsatt gjør som vår Generalsekretær.
 
Jan Roger Skyttesæter har i tillegg vært landslagstrener for paralandslaget fra 1994-1996 og fra 2005 og til og med OL i 2016. Han har også hatt sine verv i Lillestrøm & Omegn Bueskyttere og har vært en aktiv bueskytter i mange år.

Vi gratulerer Skyttesæter med velfortjent hederstegn i gull! Og takker ham for innsatsen han har gjort, og fortsatt gjør for norsk bueskyting.
– President, Steinar Risinggård