Universiaden 2021, studentenes OL

Postet av Norges Bueskytterforbund den 24. Jan 2021

Vi har vært i kontakt med Studentidrettforbundet (NSI) og vi har sikret oss 4 plasser til Universiaden, fordelt på 2 til kvinner og 2 til menn, under forutsetningen at vi er kvalifisert. Dette er strålende nyheter for oss i bueskyttersporten. Vi håper med dette at det blir mulighet til å stille en tropp. 

Til Universiaden kan både recurve og compound skyttere stille, og jeg håper på stor interesse, dog gitt situasjonen. Slik det er i dag, må man reise på egenfinansiering. Det er per nå ikke en eksakt pris, men et anslag vil være rundt 650-700€ pluss reise, dette basert på tallmateriale oversendt av NSI. Selv om denne summen kan virke stor er det mange muligheter til å søke stipend og andre støtteordninger, både i kommune og fylkeskommune, men også fra eget universitet. 

Det er fremdeles stor usikkerhet om det blir mulig å gjennomføre arrangementet i slutten av august, men vi planlegger for at det avholdes som normalt.

Vi ønsker med dette at alle som ønsker å reise og konkurrere i studentenes OL melder sin interesse til odin.sjotun@bueskyting.no innen 01.03, slik at vi kan se på mulighetene til å sende en sterk norsk tropp.

Chengdu kort oppsummert: 

Dato:

Deltakerberettiget: 

  • Norsk statsborger
  • Født 1996-2003
  • Student i 2021 eller avsluttet eksamen 2020

Vedlegg: