Trenerveilederen er satt igang

Postet av Norges Bueskytterforbund den 5. Jan 2021

Benjamin Backofen har nå offisielt tiltrådt stillingen som trenerveileder i Norges Bueskytterforbund.
Til tross for Koronasituasjonen forsøker vi å få brukt tiden effektivt.

I den første fasen vil det bli gjort en kartlegging, hvor Benjamin skal forsøke å få et bilde av trenernes behov. Alle regioner er ikke likestilt ressursmessig, om det gjelder kunnskap, økonomi eller personell. Dette gjør at behovet vil variere fra region til region, og klubb til klubb. Nøkkelen blir å forsøke å lage utdanningsmateriell som treffer akkurat riktig i de spesifikke områdene. For å begynne å få et inntrykk av dette er det blitt sendt ut en digital kartlegging til alle klubber som skal bidra i dette arbeidet. Vi håper at alle klubber svarer på dette.

-Min visjon er å profesjonalisere buenorge. I arbeidet med å oppnå dette kommer jeg til å ha fokus på utdanning, samarbeid og planlegging. Buenorge har et enormt potensiale og med enkle grep håper jeg at flere klubber vil få en positiv vekst.

I praksis vil det nok variere hvorvidt Benjamin vil besøke klubb eller krets. Dette er ting vi håper å få klargjort i kartleggingen. Svarene fra kartleggingen vil også være en del av å prosessen i å få laget en handlingsplan. -Det er godt å få kommet i gang med arbeidet, og jeg gleder meg til å få reist ut til klubbene og regionene for å hjelpe til.

Benjamin sin kontaktinformasjon er:
Telefon: +47 93672262
Epost: benjamin.backofen@bueskytterforbundet.no