NIF Lanserer Trenerattesten

Postet av Norges Bueskytterforbund den 2. Mar 2021

Trenerattesten er en enkel, digital gjennomgang av de viktigste oppgavene til trenere i norsk idrett. Trenerattesten har som ambisjon å skape en felles grunnforståelse og forventningsavklaring på hva som kreves for å være trener i norsk idrett. Trenerattesten kommer i to versjoner – én for trenere i barneidretten og én for trenere i ungdomsidretten. Det tar inntil 20 minutter å gjennomføre den. 

Alle som har fullført trenerattesten får automatisk denne kompetanse synlig på sin idretts-CV, og man får tilgang til en ressursside med fagstoff og tips fra noen av Norges beste trenere og utøvere. 

Trenerattesten er et av virkemidlene for å utvikle trenere og skape enda mer og bedre aktivitet for medlemmene våre, og har også en sentral plass i «Idretten vil».

– Vi har som plan å integrere TrenerAttesten allerede fra aktivitetsleder-nivå. Platformen legger stort fokus på treningskvalitet og læringsmiljø noe som er viktig for spre idrettsglede. Vi håper derfor at så mange som mulig gjennomfører Attesten. Benjamin Backofen

Ta trenerattesten her: https://trener.nif.no

Ved spørsmål og tilbakemeldinger, ta kontakt med Benjamin Backofen, Trenerveileder:
mail: benjamin.backofen@bueskytterforbundet.no
tlf: 93672262