Invitasjon til NUM 2021

Postet av Norges Bueskytterforbund den 1. Mar 2023

Ungdomsutvalget inviterer til Nordisk Ungdomsmesterskap. Grunnet Covid-19 situasjonen vil NUM arrangeres digitalt, slik vi opplyste om tidligere i vår. Konkurransen vil bestå i en individuell 720-runde uten finaler, som i fellesskap avholdes lørdag 3. juli 2021

Grunnet hensyn til smittesituasjonen og smittevernregler vil det i år sannsynligvis ikke være mulig å arrangere én konkurranse for alle ungdommer i Norge. Vi håper derfor at det lokale smittevernreglementet tillater å arrangere konkurranser på regions-/krets-nivå. Det vil si at disse konkurransene vil være å telle som «vanlige» konkurranser, og det må være en dommer til stede.

Ungdomsutvalget til Norges Bueskytterforbund ønsker dermed å invitere ungdommer som fyller 13, til og med det året de fyller 20 år. Nytt av året er at de født i 2000, altså fjorårets siste års juniorer, vil kunne konkurrere i egen klasse, 21Y. Når alle resultatene er inne, vil det være en digital premieutdeling.

All informasjon fra arrangøren kan finnes her: https://www.ianseo.net/Details.php?toId=7613

Vi i Ungdomsutvalget gleder oss over muligheten til å kunne delta på NUM igjen, og håper at alle ungdommer vil delta! 

Oppsummert

Felles digital konkurranse lørdag 3. juli 2021, med start kl. 10:00. Det vil være regionale 720-runder uten finaler

Pris           

Det er opp til hver arrangør å sette egen stevneavgift 

Påmelding:        

For påmelding sendes vedlagt påmeldingsskjema klubbvis til ungdomsutvalgetbue@gmail.com innen 15. juni. Veldig viktig at denne overholdes da det ikke er mulig å etteranmelde skyttere i år. ALLE felt i påmeldingskjemaet MÅ fylles ut. 

Påmeldingsskjema

Ang. Arrangering: Ungdomsutvalget ønsker at så mange som mulig skal kunne delta, Vi ønsker derfor at det skal være mulig å arrangere så mange steder som mulig, skulle det være spørsmål vedrørende selve arrangementet, ta kontakt med Odin, på mail: odin.sjotun@bueskyting.no eller Endre, på mail: endrevik.larsen@bueskyting.no

Vedlegg: