Alle bueskyttere! Bli med #tilbaketilidretten!

Postet av Norges Bueskytterforbund den 19. Sep 2021

Etter altfor mange måneder med nedstengning av idretten i pandemien, begynner vi nå endelig å se lyset i enden av tunellen. Med kampanjen #tilbaketilidretten skal vi markere idrettens gjenåpning, og få folk i aktivitet igjen.

Norges bueskytterforbund har også våknet til liv igjen, og med tre godt gjennomførte norgesmesterskap i sommer, kan vi vel si at vi er klare for å fortsette.

Norges idrettsforbund gjennomfører nå kampanjen #tilbaketilidretten, i samarbeid med Sparebank1, der målet er å ha like høy deltakelse i idretten som i 2019. 

Her kan du lese mer om kampanjen.

Lørdag 25. september planlegges en landsomfattende markering av idrettens gjenåpning med åpne idrettsarrangementer for store og små over hele landet. Målet er å få tilbake alle medlemmer av norsk idrett som har valgt å slutte som følge av koronapandemien.

Alle idrettslag og klubber oppfordres til å sette av 25. september og gjerne hele uke 39, hvor nye og gamle medlemmer, politikere, næringsliv, frivillige og publikum inviteres til en åpen dag i klubben eller idrettslagets regi.

Vi i bueskytterforbundet oppfordrer til å holde det gående enda lenger, og håper klubbene gjør sitt ytterste for å nå få aktiviteten opp igjen, og hente inn både nye og gamle medlemmer til sporten som vi alle er så glade i!

Vi inviterer derfor til en konkurranse!

Fra nå og ut oktober vil vi at hele bue-Norge skal dokumentere den aktiviteten som nå starter opp igjen. Det gjør dere ved å ta bilder og dele på Facebook eller Instagram. Merk innleggene med #tilbaketilidretten og #norgesbueskytterforbund. 

Vi trekker tre vinnere den 1. november, som får hver sin fine premie!

Bli med #tilbaketilidretten, du også!

 

Husk også på å overholde smittevernet, NiFs smittevernveileder finner du her.