World Archery Congress 2023

Postet av Norges Bueskytterforbund den 27. Jul 2023

Onsdag 26. juli reiste President Steinar Risinggård og Visepresident Per Christian Stensgård til Berlin/Tyskland, hvor World Archery skal ha sin kongress (et internasjonalt bueskytterting), i forkant av verdensmesterskapet som skal holdes i byen neste uke.

Dette er en arena som gir mulighet for å danne nettverk med andre nasjoner, samt gjenoppta kontakt med «gamle kjente» som man kanskje ikke møter så ofte.

I WA Congress skal det velges representanter inn på forskjellige verv, og vår egen Eva Thesen, som har sittet i WA Executive Board I 12 år står denne gang på valg for å bli med i Constitution and Rules, da hun nå er ferdig i styret etter å ha sittet der så lenge man har anledning til.

Videre vil det bli foretatt en del endringer i regelverket, noe som også vil ha påvirkningskraft for oss i Norge.

Selve kongressen vil foregå torsdag og fredag, og reisen tilbake til Oslo er planlagt til førstkommende lørdag morgen. Så en tur med mulighet for å opptre som turister er det lite rom for denne gang.

Men, det blir spennende å se hva som kommer ut av møtet, og hvordan dette vil påvirke idretten vår på kort og lang sikt.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.