Felt EM Torino 2023

Postet av Norges Bueskytterforbund den 17. Sep 2023

Felt EM Torino
Da var det dags for årets mesterskap i Felt, og i år er det EM. Litt spesielt i år da begge Europamesterskapene i skogen, Felt & 3D, går uka etter hverandre, på samme plass. Anlegget som mesterskapene skal avgjøres i er i OL anlegget fra 2006, ca 5mil vest om Torino.
På felten har vi med oss 3 skyttere, Eivind Lie i Compound, Lars Marius Sørlie i Barebow og Hans Kristian Haakonsen i U21 recurve.
Totalt er det 195 skyttere fordelt på 27 nasjoner med på felten. Jeg tror vi har gode sjanser. Det er jo i finaleskytingen alt avgjøres. Både Hans Kristian & Lars Marius går direkte videre da de 22 beste i hver klasse går til finaler, Eivind får kjempe med 29 andre for å fikse en plass blant de 22.
Offisiell trening imorgen, så er det kvalifisering tirsdag og onsdag. Torsdag er det eliminering, lag fredag før alle medaljer skal deles ut på lørdagen. 
Kommer med oppdateringer under uka, ønsk oss lykke til, det skal bli mellom 5-20 grader, men som vakre nordmenn fra harde kår, så klarer vi av det galant.
Heia Norge😊🇳🇴💪🏼
Landslagssjef Skogen, Mats Inge SmørdalFølg også oppdateringer under EM på Norges Bueskytterforbunds Facebookside

(1) Facebook


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.