NBF deltar i Oslo Pride

Postet av Norges Bueskytterforbund den 29. Mai 2024

Juni nærmer seg med stormskritt og juni er måneden vi feirer Pride! Vi i NBF skal også med å feire kjærligheten og mangfoldet. I den anledning inviterer Oslo Idrettskrets (OIK) alle særforbund og særkretser til Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. OIKs ønske er at idretten blir en stor og synlig aktør under feiringen, og viser sin fulle støtte til NIFs visjon: Idrettsglede for alle - uavhengig av seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk. 


I Oslo feires Pride 21.-29. juni med flere arrangementer, deriblant kommer Oslo Idrettskrets til å ha stand i Pride park. Ett av disse arrangementene er en konferanse om å være skeiv i idretten, les mer om dette arrangementet her. Sjekk også ut videoen Idrettsglede for alle! om hvorfor det er viktig å delta i pride. I tillegg vil Oslo Idrettskrets gå i Pride Paraden 29. juni under parolen «Idrettsglede for alle», her kommer NBFs ungdomsutvalg til å være representert ved Odin og Enya. Dersom du ønsker å gå sammen med oss, ta gjerne kontakt med en dem. For mer informasjon om arrangementet i Oslo, se denne nettsiden. Programmet fra OIK vil komme i løpet av juni og denne siden vil bli oppdatert. 


Pride er ikke bare folkefest i Oslo, men over hele landet. Dersom du ikke har mulighet til å reise til Oslo eller delta i Oslo anbefaler vi deg å oppsøke din lokale idrettskrets eller pride arrangør for å være med å feire kjærligheten og mangfoldet. 


Dersom du ønsker mer informasjon sjekk Oslo Idrettskrets’ nettsider eller ta kontakt med Odin eller Enya


Vestland Idrettskrets inviterer også alle som driver med idrett til å gå sammen med dem i Pride-Paraden i Bergen! I Bergen er det oppstilling kl:12, lørdag 8.Juni på Bryggen med paradestart kl:13. For å lese mer om Regnbuedagene i Bergen, sjekk ut infoen her.

Vi håper å se så mange av dere feire kjærligheten og mangfoldet <3 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.