Julehilsen fra NBF

Postet av Norges Bueskytterforbund den 16. Des 2020

Året 2020 går mot slutten, det har vært et merkelig år for alle og vi ønsker å rette en stor takk til alle som har bidratt til å følge myndighetenes råd og anbefalinger samt å ta smittevernet på alvor.

Bueskytingen har vært i en heldig posisjon, da vi fikk anledning til å starte opp igjen aktiviteten når myndighetene startet den gradvise gjennåpningen av samfunnet. Selvom det ar vært et år uten Norgesmesterskap, uten internasjonal deltakelse, så kan vi være takknemlig for det vi har fått gjennomført.

NBF fikk gjennomført Tinget som en fysisk samling, selvom det måtte være 1 meters avstand og ingen klem til dem man ikke ser så ofte.

NBF har fått på plass en ny, mer moderne hjemmeside og nettbutikk for forbundets merchandise. NBF har fått godkjent Skogsskyting som en anerkjent gren hos Idrettsforbundet, som gjør at NBF får mer midler til utviklingen av idretten vår det kommende året. Vi har hatt en god utvikling, selv under pandemien vi går gjennom.

– Som utviklingsansvarlig for forbundet har det vært et spesielt år, når en til vanlig er vant til å være ute på veien og møte alle fantastiske bueskytterne vi har rundt i landet, skal bli sittende foran pcen istedet og alt av møter foregår digitalt blir det utfordrende. Men vi har klart det sammen, nå gleder jeg meg til at jeg igjen kan få lov til å dra rundt å besøke bueskytterne, sier Endre Vik Larsen, Utviklingsansvarlig i Norges Bueskytterforbund.

Norges Bueskytterforbund ønsker alle medlemmer, idrettsvenner og samarbeidspartnere en god og smittefri julefeiring og et godt nyttår.

Forbundskontoret holder julestengt fra 21.12.20-04.01.21