Event t-skjorter for NUM2024

Postet av Norges Bueskytterforbund den 11. Jun 2024

Hei alle, Det er nå mulig å forhåndsbestille NUM 2024 event t-skjorter i flere forskjellige farger.
Arrangøren har fått en god deal med sin leverandør og kan tilby en kvalitets t-skjorter fra Geyser, modelnavn «Essential», i mykt, komfortabelt materiale, som er både svettetransporterende, pustende og hurtigtørkende. Ved bestilling og betaling senest torsdag 20. juni er prisen 27€.

Skjortene vil også være mulig å få kjøpt på NUM, da i begrenset opplag og til 33€ Send en epost til oss i ungdomsutvalget ved interesse :)


Betaling til: Fynske Bank Bueskytteforeningen Arcus
Reg. nr. 6857 Konto nr. 000 101 5665
IBAN: DK4768570001015665 SWIFT/BIC: VESBDK22


T-skjortene har ett design og kommer i tre forskjellige farger (hvit, blå og rød).

Deltagelse i European Archery Grand Prix i Poreč

Postet av Norges Bueskytterforbund den 1. Jun 2024

I den første uken av juni starter Grand Prix i Poreč Kroatia, hvor Norge stiller med tre skyttere:

Mads Haugseth, Compound.
Sander Berner Figved, Compound.
Alexander Amble, Recurve.

Landslagstrener Morten Bøe reiser som lagleder.

Generell info rundt konkurransen finner man her.
Vi heier på skytterne våre!NBF deltar i Oslo Pride

Postet av Norges Bueskytterforbund den 29. Mai 2024

Juni nærmer seg med stormskritt og juni er måneden vi feirer Pride! Vi i NBF skal også med å feire kjærligheten og mangfoldet. I den anledning inviterer Oslo Idrettskrets (OIK) alle særforbund og særkretser til Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. OIKs ønske er at idretten blir en stor og synlig aktør under feiringen, og viser sin fulle støtte til NIFs visjon: Idrettsglede for alle - uavhengig av seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk. 


I Oslo feires Pride 21.-29. juni med flere arrangementer, deriblant kommer Oslo Idrettskrets til å ha stand i Pride park. Ett av disse arrangementene er en konferanse om å være skeiv i idretten, les mer om dette arrangementet her. Sjekk også ut videoen Idrettsglede for alle! om hvorfor det er viktig å delta i pride. I tillegg vil Oslo Idrettskrets gå i Pride Paraden 29. juni under parolen «Idrettsglede for alle», her kommer NBFs ungdomsutvalg til å være representert ved Odin og Enya. Dersom du ønsker å gå sammen med oss, ta gjerne kontakt med en dem. For mer informasjon om arrangementet i Oslo, se denne nettsiden. Programmet fra OIK vil komme i løpet av juni og denne siden vil bli oppdatert. 


Pride er ikke bare folkefest i Oslo, men over hele landet. Dersom du ikke har mulighet til å reise til Oslo eller delta i Oslo anbefaler vi deg å oppsøke din lokale idrettskrets eller pride arrangør for å være med å feire kjærligheten og mangfoldet. 


Dersom du ønsker mer informasjon sjekk Oslo Idrettskrets’ nettsider eller ta kontakt med Odin eller Enya


Vestland Idrettskrets inviterer også alle som driver med idrett til å gå sammen med dem i Pride-Paraden i Bergen! I Bergen er det oppstilling kl:12, lørdag 8.Juni på Bryggen med paradestart kl:13. For å lese mer om Regnbuedagene i Bergen, sjekk ut infoen her.

Vi håper å se så mange av dere feire kjærligheten og mangfoldet <3 

Første styremøte etter Tinget 2024

Postet av Norges Bueskytterforbund den 26. Mai 2024

Denne helgen ble det avholdt konstituerende styremøte, med nytt styre som ble valgt på Tinget 2024.

 

Vi startet møtehelgen med styrekurs i regi av NIF - et kurs som tar for seg hvordan et styre kan og bør fungere, og hva det er viktig å ha fokus på i forhold til idretten. Både med tanke på særforbundet vårt, men også i forhold til NIF.
Et slikt styrekurs har vi valgt å holde på hvert konstituerende styremøte, slik at både gamle styremedlemmer får en oppfriskning, samt at nye tilsatte styremedlemmer får en gjennomgang av det samme.


Gjennom helgen har det nye styret trådd inn i både nye og gamle roller forbundsstyret besitter. Ansvar er blitt delegert, samt det har vært gode diskusjoner rundt bordet som vi ser vil komme Bue-Norge til gode i årene fremover.
Det var mange saker som ble gjennomgått, men helgen ble brukt effektivt, slik at vi rakk gjennom alt.

 

Presidenten ser frem til de neste to år med mange bra diskusjoner, beslutninger, opplevelser og timer med godt styrearbeid.


Vi var dessverre ikke fulltallige denne helgen, men vi ser fremover til å ha alle styremedlemene samlet i fremtidige møter, både online og fysisk.Styret består av følgende:

Per Christian Stensgård
President
Eva Thesen
1. Visepresident
Valter Kristiansen
2. Visepresident
Odin Foss Sjøtun
Styremedlem og Ungdomsrepresentant
Laila Fevang Marzouk
Styremedlem
Hege Rasmussen
Styremedlem
Christian Amble
Styremedlem
Lin Kristin Vestlund
1. Vara
Sigmund Lindberget
2. Vara
Rune Edvardsen
3. Vara
Enya Skamsar
Vara og Nestleder UngdomsutvalgetVi trenger flere dyktige folk til å bidra med Ianseo!

Postet av Norges Bueskytterforbund den 14. Mai 2024

Norges bueskytterforbund har behov for flere kompetente personer til å jobbe med Ianseo

Ianseo er et av de viktigste punktene for gjennomføring av våre store nasjonale mesterskap og vi trenger flere flinke og ivrige folk som en del av teamet vårt! 

Dersom dette høres interessant ut eller du sitter på annen generell kunnskap som kan være med på å utvikle måten vi jobber med Ianseo på, vil vi gjerne høre ifra deg. 


Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller å melde interesse. 


Laila Fevang Marzouk

laila.fevang.marzouk@bueskyting.no